За максималисти

Feb/ 5/2019

За максималисти

   Максимално близо до зимата, максимално близо до Банско, максимално близо до лукса. Така се чувства всеки, който влезе в магазина на MAX Sport, който е залепен до хотел „Стражите“.

Основана през 2004 г. в София, едноименната компания е сред най-бързо развиващите се в областта на продажбите на екипировка. Фирмата е пазарен лидер и диктува спортната мода. Тя е официален представител на най-престижните марки, както и партньор на Българската федерация по ски и Българския олимпийски комитет.

И този сезон по традиция тук се предлага най-висока класа не само за фешън любителите, но и за истинските професионалисти на пистите. Колекциите на Conte of Florence, Atomic, Volant, Fischer, VIST, Kjus, Phenix, Emporio Armani 7, POC, Leki, Ziener, Reima, Tecnica, Dolomite, Buff original, Völkl, Söll, Banana moon, Casco, X-bionic, Holmenkol, Bobbies, Moon Boot и др. носят удобство, комфорт, динамика и свобода на движенията благодарение на висококачествените материи и прецизната изработка, съчетани с елегантни линии и актуални цветове.

Но дори да не смятате да пазарувате, си струва да влезете в магазина. Естествените материали – камък и дърво, които са характерни и предпочитани в повечето курорти, властват в интериора, дело на ателие „Архистик“ с проектанти арх. Севастин Олеков и арх. Георги Ангелов. Едновременно модерен и уютен, дизайнът се вписва перфектно в средата. Изключително функционален е и в същото време лесно различим и открояващ се от всички други магазини. Авторите на проекта се успели по най-добрия начин да свържат изградената външна фасада от напречни разрези на небелени трупи с вътрешното пространство, като създават таван от „падащи греди“. Подредени релефно, те напомнят планинския ландшафт и придават изключителност на визията.

Останалото идва като естествено продължение и развитие на основната идея, към която дизайнерите просто се придържат. Част от стените са оставени на камък, а други са превърнати в рисунки със стилизирани изображения на върховете в Пирин, на скиори и дори само на ски. Дървото и тук намира приложение, но в елегантно изработени нестандартни закачалки за обувки и аксесоари, разхвърляни върху целите стени.

Условно пространството е разделено на 3 зони – централна с каса и пробни, за ски и ски обувки и за дрехи и аксесоари. Ако отвън пък погледнем към витрините, които всъщност са дълбоките первази на прозорците, спокойно можем да кажем, че вътре зимата си е у дома. При това снегът е част от атмосферата.

Текст Елица Илчева

Bansko Magazine

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

За максималисти

За максималисти

   Максимално близо до зимата, максимално близо до Банско, максимално близо до лукса. Така се чувства всеки, който влезе в магазина на MAX Sport, който е з    Максимално близо до зимата, максимално близо до Банско, максимално близо до лукса. Така се чувства всеки, който влезе в магазина на MAX Sport, който е з 2019-06-27T15:47:00+03:00 За максималисти

<p>&nbsp;&nbsp; Максимално близо до зимата, максимално близо до Банско, максимално близо до лукса. Така се чувства всеки, който влезе в магазина на MAX Sport, който е залепен до хотел &bdquo;Стражите&ldquo;.</p> <p>Основана през 2004 г. в София, едноименната компания е сред най-бързо развиващите се в областта на продажбите на екипировка. Фирмата е пазарен лидер и диктува спортната мода. Тя е официален представител на най-престижните марки, както и партньор на Българската федерация по ски и Българския олимпийски комитет.</p> <p>И този сезон по традиция тук се предлага най-висока класа не само за фешън любителите, но и за истинските професионалисти на пистите. Колекциите на Conte of Florence, Atomic, Volant, Fischer, VIST, Kjus, Phenix, Emporio Armani 7, POC, Leki, Ziener, Reima, Tecnica, Dolomite, Buff original, V<strong>&ouml;</strong>lkl, S<strong>&ouml;</strong>ll, Banana moon, Casco, X-bionic, Holmenkol, Bobbies, Moon Boot и др. носят удобство, комфорт, динамика и свобода на движенията благодарение на висококачествените материи и прецизната изработка, съчетани с елегантни линии и актуални цветове.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/4692/files/image/51543315_381705042388076_8592243012367548416_n.jpg" alt="" /></p> <p>Но дори да не смятате да пазарувате, си струва да влезете в магазина. Естествените материали &ndash; камък и дърво, които са характерни и предпочитани в повечето курорти, властват в интериора, дело на ателие &bdquo;Архистик&ldquo; с проектанти арх. Севастин Олеков и арх. Георги Ангелов. Едновременно модерен и уютен, дизайнът се вписва перфектно в средата. Изключително функционален е и в същото време лесно различим и открояващ се от всички други магазини. Авторите на проекта се успели по най-добрия начин да свържат изградената външна фасада от напречни разрези на небелени трупи с вътрешното пространство, като създават таван от &bdquo;падащи греди&ldquo;. Подредени релефно, те напомнят планинския ландшафт и придават изключителност на визията.</p> <p>Останалото идва като естествено продължение и развитие на основната идея, към която дизайнерите просто се придържат. Част от стените са оставени на камък, а други са превърнати в рисунки със стилизирани изображения на върховете в Пирин, на скиори и дори само на ски. Дървото и тук намира приложение, но в елегантно изработени нестандартни закачалки за обувки и аксесоари, разхвърляни върху целите стени.</p> <p>Условно пространството е разделено на 3 зони &ndash; централна с каса и пробни, за ски и ски обувки и за дрехи и аксесоари. Ако отвън пък погледнем към витрините, които всъщност са дълбоките первази на прозорците, спокойно можем да кажем, че вътре зимата си е у дома. При това снегът е част от атмосферата.</p> <p>Текст Елица Илчева</p> <p>Bansko Magazine</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки