ЕА7 Емпорио Армани пролет / лято 2019

Apr/22/2019

ЕА7 Емпорио Армани пролет / лято 2019

 

  Изборът на EA7 Емпорио Армани за пролет / лято 2019 включва стилни артикули, както и други, които се фокусират повече върху техническите характеристики. Логото е ключова тема в колекцията, независимо дали е разширена или повтаряна с всичките си костюми, тениски, панталони и обучители.

 

Сливането на технологията с модата беше подчертано на пистата, когато шоуто Емпорио Армани на пролет / лято 2019 се отвори с части от линията EA7: якета стил техническа стрийт мода, шорти и суичъри от светлоотразителни материали, и тесни панталони, всички смесени и съчетани с големи размери. Тази селекция е тясно свързана с линия 7,0, по-модната оферта EA7 на Емпорио Армани, съставена от модерни технически екипировки в сапфирено синьо и пясъчно розово за жени и с арт деко вдъхновени сребърни щампи за мъже.

 

Колекцията EA7 се отличава със своята иновация, дизайн, качество на материалите и прецизни детайли, благодарение най-вече на използването на три технологии, които гарантират максимална функционалност. EA7 Vigor7 е предназначен за спортно изпълнение и интензивна активност: кройките и шевовете маркират и подчертават мускулните области, позволявайки по-голяма свобода на движение и по-добро представяне. EA7 Ventus7 се използва за аеробни дисциплини, изпълнявани за по-дълги периоди, предлагайки най-голямо дишане по време на тренировка. Сезонната графика на тази гама от активни облекла - геометрични цветя за жени и вдъхновени от звезди мотиви за мъже - са отпечатани върху отразяващ материал, за да направят бегачите на открито по-видими. Всеки артикул е снабден с внимателно проектирани, практични джобове, които ви позволяват да носите със себе си вашия смартфон, ключове или всякакви други задължителни аксесоари, където и да отидете. Черните и сивите се съчетават с ярки рязко зелени и сини тонове.

 

Широката гама на линията обхваща сезонни спортове. Банските и тенис артикулите включват бански костюми, плажни аксесоари и униформи за състезания в щампите, цветовете и графиките на колекцията. Екипите за футбол за сезона се отличават с комплекти за игра в черно и бяло, със златна лента и ясни препратки към стила от 90-те години, докато гамата Active Bike става все по-богата. Аксесоари допълват колекцията, с богат избор от технически артикули, модни маратонки, раници и чанти.

 

Стартирала през 2004 г. като спортната версия на Emporio Armani, EA7 Емпорио Армани е нарастнала през годините, за да развие собствена си силна, непогрешима идентичност, предлагаща технически и развлекателни облекла за любителите на спорта.

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

ЕА7 Емпорио Армани пролет / лято 2019

ЕА7 Емпорио Армани пролет / лято 2019

   Изборът на EA7 Емпорио Армани за пролет / лято 2019 включва стилни артикули, както и други, които се фокусират повече върху техническите характеристики    Изборът на EA7 Емпорио Армани за пролет / лято 2019 включва стилни артикули, както и други, които се фокусират повече върху техническите характеристики 2019-06-27T15:47:00+03:00 ЕА7 Емпорио Армани пролет / лято 2019

<p>&nbsp;</p> <p><strong>&nbsp; </strong>Изборът на EA7 Емпорио Армани за пролет / лято 2019 включва стилни артикули, както и други, които се фокусират повече върху техническите характеристики. Логото е ключова тема в колекцията, независимо дали е разширена или повтаряна с всичките си костюми, тениски, панталони и обучители.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Сливането на технологията с модата беше подчертано на пистата, когато шоуто Емпорио Армани на пролет / лято 2019 се отвори с части от линията EA7: якета стил техническа стрийт мода, шорти и суичъри от светлоотразителни материали, и тесни панталони, всички смесени и съчетани с големи размери. Тази селекция е тясно свързана с линия 7,0, по-модната оферта EA7 на Емпорио Армани, съставена от модерни технически екипировки в сапфирено синьо и пясъчно розово за жени и с арт деко вдъхновени сребърни щампи за мъже.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/4692/files/image/ea7-focus.jpg" alt="" /></p> <p>&nbsp;</p> <p>Колекцията EA7 се отличава със своята иновация, дизайн, качество на материалите и прецизни детайли, благодарение най-вече на използването на три технологии, които гарантират максимална функционалност. EA7 Vigor7 е предназначен за спортно изпълнение и интензивна активност: кройките и шевовете маркират и подчертават мускулните области, позволявайки по-голяма свобода на движение и по-добро представяне. EA7 Ventus7 се използва за аеробни дисциплини, изпълнявани за по-дълги периоди, предлагайки най-голямо дишане по време на тренировка. Сезонната графика на тази гама от активни облекла - геометрични цветя за жени и вдъхновени от звезди мотиви за мъже - са отпечатани върху отразяващ материал, за да направят бегачите на открито по-видими. Всеки артикул е снабден с внимателно проектирани, практични джобове, които ви позволяват да носите със себе си вашия смартфон, ключове или всякакви други задължителни аксесоари, където и да отидете. Черните и сивите се съчетават с ярки рязко зелени и сини тонове.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Широката гама на линията обхваща сезонни спортове. Банските и тенис артикулите включват бански костюми, плажни аксесоари и униформи за състезания в щампите, цветовете и графиките на колекцията. Екипите за футбол за сезона се отличават с комплекти за игра в черно и бяло, със златна лента и ясни препратки към стила от 90-те години, докато гамата Active Bike става все по-богата. Аксесоари допълват колекцията, с богат избор от технически артикули, модни маратонки, раници и чанти.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Стартирала през 2004 г. като спортната версия на Emporio Armani, EA7 Емпорио Армани е нарастнала през годините, за да развие собствена си силна, непогрешима идентичност, предлагаща технически и развлекателни облекла за любителите на спорта.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки