Джорджо Армани и спортния свят

23.07.2021 02:34 pm

Джорджо Армани и спортния свят

Връзката между Джорджо Армани и спортния свят е в постоянно състояние на развитие, изразено чрез упорита работа и преданост към собствените ценности.

Този подход достига своя връх на Олимпийските игри и Параолимпийските игри в Токио 2020, последвани от зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 г. При всички гореспоменати случаи EA7 Emporio Armani ще бъде официалният екип на Team Italia, в сътрудничество с CONI (Италианския национален олимпийски комитет ) и CIP (Италианския параолимпийски комитет).

В такъв труден, деликатен момент от историята, тази колекция облекла изпраща силно послание за ангажираност и подкрепа, като утвърждава чувството за единство и принадлежност, предизвикано от италианския национален химн, който е представен в интериора на облеклото.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Джорджо Армани и спортния свят

Джорджо Армани и спортния свят

EA7 и Олимпийските игри! EA7 и Олимпийските игри! 2021-07-23T14:34:48+03:00 Джорджо Армани и спортния свят

<p>Връзката между Джорджо Армани и спортния свят е в постоянно състояние на развитие, изразено чрез упорита работа и преданост към собствените ценности.</p> <p>Този подход достига своя връх на Олимпийските игри и Параолимпийските игри в Токио 2020, последвани от зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 г. При всички гореспоменати случаи EA7 Emporio Armani ще бъде официалният екип на Team Italia, в сътрудничество с CONI (Италианския национален олимпийски комитет ) и CIP (Италианския параолимпийски комитет).</p> <p><span>В такъв труден, деликатен момент от историята, тази колекция облекла изпраща силно послание за ангажираност и подкрепа, като утвърждава чувството за единство и принадлежност, предизвикано от италианския национален химн, който е представен в интериора на облеклото</span><span>.</span></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки