Блогът не е активен

Блог

Блог

ИТАЛИАНСКА ВРЪЗКА

ИТАЛИАНСКА ВРЪЗКА

<p class="text-aligncenter">Conte of Florence е контрапункт на крещящата мода<br />и години наред доказва, че less is more</p> <p class="text-aligncenter">Харесваме чистите линии на бранда, перфектната кройка и материите, които като кадифе докосват кожата <p class="text-aligncenter">Conte of Florence е контрапункт на крещящата мода<br />и години наред доказва, че less is more</p> <p class="text-aligncenter">Харесваме чистите линии на бранда, перфектната кройка и материите, които като кадифе докосват кожата 2018-03-12T09:12:00-04:00 ИТАЛИАНСКА ВРЪЗКА

Conte of Florence е контрапункт на крещящата мода
и години наред доказва, че less is more

Харесваме чистите линии на бранда, перфектната кройка и материите, които като кадифе докосват кожата. Концепцията е устойчива на експериментите с цветове и материи и през годините не се изкушава сляпо да следва трендовете. Дамската колекция е нежна среща между класиката и комфорта. В нея ни грабнаха палтата с ясни кройки с висок процент чиста вълна, които следват силуета. Мъжката колекция залага на класическото синьо, а класиката се „пречупва“ в комбинацията с цветни детайли и аксесоари.

Във Флоренция, близо до прочутия Понте Векио през 50-те години се ражда една от най-елегантните марки за ежедневно облекло – Conte of Florence. До днес стилният й силует е разпознаваем в целия свят, а логото с лилията е едно от най-запомнящите се.

Сравнение на продукти